Op zoek naar mart visser jurken?

 
 
mart visser jurken
Winkels met Mart Visser Alle winkels vind je op Shopgids.
Winkels met Mart Visser. NAAM A Z. NAAM Z A. 9 winkels gevonden. Miss Jones Bussum. Miss Jones Enschede. Miss Jones Deventer. Miss Jones Amsterdam. Miss Jones Arnhem. NAAM A Z. NAAM Z A. 9 winkels gevonden. Filter op stad.
Mart Visser gaat zelf kleding verkopen na faillissement VD Binnenland AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App.
Zoek Sluit Zoek. Mart Visser gaat zelf kleding verkopen na faillissement VD. Couturier Mart Visser 47 gaat zijn damesconfectie zelf produceren en verkopen. Dat maakte Visser, die een exclusieve overeenkomst had met VD, donderdag bekend. Redactie 21-01-16, 1954: Laatste update: 09-05-16, 1743: Bron: BuzzE.
Koop tweedehands Mart Visser in onze online shop The Next Closet.
terug naar boven. Sorteer op: Nieuw in shop Prijs laag Prijs hoog. Verberg verkochte items Per pagina 60. Tweedehands Mart Visser. Volg items van Mart Visser" data-placementauto" href." Er zijn helaas geen items gevonden die aan je criteria voldoen. 42 499 60.
Mart Visser Facebook.
De limited edition hoogwaardige damesschoenen van Mart Visser zijn nu ook in de aanbieding op www.martvisser.nl Mooie hoge laarzen voor warme voeten met dit koude weer. martvisser fashiondesigner boots shoes onlineshopping sale winter Rob Peetoom Hair Make-up Beauty Marvy Rieder.
Modeontwerper Mart Visser breekt met VD nadat hij 250.000 euro verloor door faillissement.
Modeontwerper Mart Visser heeft zijn exclusieve contract met VD op eigen initiatief verbroken. Hij gaat zelfstandig een confectiecollectie verkopen via zijn webwinkel martvisser.nl. Dat zegt hij tegen De Telegraaf. Het contract met het failliete warenhuis zou in juli toch al aflopen, vertelde Visser. Maar het plotselinge faillissement van het warenhuis en het steeds wisselende bestuur, drie in vierenhalf jaar tijd, heeft mij ertoe gezet om het proces te versnellen en op eigen kracht verder te gaan. Door het faillissement van VD ging Visser voor 250.000 euro het schip in. Ik ben een gezond bedrijf, had genoeg vlees op het bot, aldus de 47-jarige couturier. Voor de eerste keer in de 23 jaar dat ik mijn modehuis run, heb ik een boekjaar met een negatief saldo afgesloten. Dat raakt je. De huidige collectie van Visser is de modeontwerper kwijt, omdat de jurken, jasjes en rokken onder de failliete inboedel van VD vallen.
Mart Visser Exclusieve en elegante damesmode.
Tweemaal per jaar presenteert Mart Visser een nieuwe Haute Couture collectie waarvoor op de premiere shows zijn vaste klanten, relaties en de pers worden uitgenodigd. Wars van trends volgt Mart Visser zijn eigen vrouwbeeld en geeft daar op bijzondere wijze vorm aan.
PressReader.com Connecting People Through News.
Dit is de nieuwe wintercollectie van Mart Visser Amsterdam Fashion Week.
Salon Mart Visser. Zijn kunst vertaalde Visser naar zijn couture door te kiezen voor horizontale belijningen en coupeverwerking. Daarnaast inspireerde de vorm en structuur van zijn beelden, schilderijen en installaties hem om te kiezen voor handgemaakt en luxueuze materialen en zien we veel reliƫf in zijn werk.
Mart Visser te koop bij Promiss Textilia.
Elke zes weken hangen er nieuwe looks van Mart Visser in de Promiss-winkels, die zicht richten op de veertigplusvrouw. De" re-branding die Promiss dit jaar heeft ondergaan, sluit naadloos aan bij mijn confectielijn en de wensen van mijn doelgroep, zegt Mart Visser over de samenwerking.
Mart Visser presenteert collectie maatje meer.
Modeontwerper Mart Visser presenteert begin maart zijn Maxi Muze-collectie voor een bekend groot warenhuis. Visser en het warenhuis werken al enkele jaren samen, en willen met de collectie laten zien dat mooie kleding voor vrouwen van alle maten beschikbaar is.

Contacteer ons